Aarhus airport.

Status for Aarhus airport

23. septyember 2017

Dejligt at se, at de forudsigelser jeg har haft i mange år har været rigtige, nemlig at hvis der faldt ro over lufthavnens placering, ja så ville der også ske en udvikling.

Det har vi set efter at Aarhus Byråd besluttede at bakke op om den nuværende placering.

Og det der er er endnu bedre, at  man også aktivt vil arbejde for lufthavnens fremtid, idet der i budget for 2018-2021 ligger 75 mio. til udvikling af lufthavnen.

Det kan kun blive endnu bedre.

Den nuværende formand for lufthavnen Torben Boldsen, som jeg fik i bestyrelsen, da jeg udvidede bestyrelsen med 3 erhvervsfolk, sendte mig en kort besked forleden.

“VI VANDT” – ja det gjorde vi!

6. november 2013

Her i eftermiddag deltog Direktøren og jeg i et møde på Rådhuspladsen, hvor gruppen der ønsker en ny lufthavn.

Jeg siger:

Hvorfor dog bruge 3 mia. på at bygge en ny lufthavn, når vi har en, hvor der er masser af udvidelsesmuligheder. Lad os dog bruge dem!

Direktøren arbejder for at skaffe flere tilbud til Aarhus Airport, og det er jo reelt det der mangler, det er varer på hylden, og ikke en ny lufthavn. Den tid det tager at køre til Aarhus Airport er ikke noget problem. Det er en kendsgerning, at mange Øst jyder, hvert år kører både til Billund og Hamburg for at komme til det sted de gerne vil.

Hvis vi nu fik arbejdsro til at udbygge lufthavnen, så vil hele snakken om flytning forstumme.

Lige nu forhandler vi med SAS og to nye ruter ud af Aarhus Airport, og vi har to andre selskaber vi forhandler med.

Kravet for de to sidst nævnte er, at snakken om flytning stopper – ku´ vi ikke få 4 års ro, så vi kan få muligheder for at vise resultater.

 

Rådhuspladsen d.d. hvor der snakkes lufthavn.

Rådhuspladsen d.d. hvor der snakkes lufthavn.