Af Ango Winther, medlem af Aarhus Byråd (S) og Næstformand i udvalget Sundhed og Omsorg

Nu er Kommunens budget for de næste tre år faldet på plads. Der skal lyde en stor ros til borgmesteren for hans håndtering af forhandlingerne, så vi nu er endt med et budget med en klar socialdemokratisk retning.

Jeg glæder mig personligt over, at der også blev plads til en af mine mærkesager fra sidste valgkamp. Nemlig at der igen bliver lavet mad ude lokalt, så vores ældre ikke skal spises af med vakuummad, som man ser mange andre steder.

På et valgmøde i Harlev sidste efterår blev jeg klar over, at jeg fra forvaltningen havde fået ukorrekte oplysninger om Kommunens madtilbud. Det fik mig til at kæmpe kampen for at få madlavningen tilbage på lokalcentrene.

Vi kender alle følelsen af, hvordan duften af nylavet mad kan få tænderne til at løbe i vand. Og ens appetit bliver automatisk større, når de andre sanser også bliver udfordret ved middagsbordet. Jeg er derfor stolt over, at vi nu giver glæden ved frisklavet mad tilbage til vores ældre ude i plejeboligerne.

Aarhus den 23. oktober 2014