200 millioner yderligere til Letbanen i Aarhus.

Da jeg i går hørte radion og fik oplysningen om, at der i trafikforliget er udmyntet 200 millioner yderligere til Letbaneprojektet i Aarhus, måtte jeg knibe mig selv i armen for lige at finde ud af, om jeg var vågen eller drømte.

Hvor er det godt, nu rykker projektet, i 2015 tages første etape i brug.

Gennem flere år, har jeg været deltager i mange møder og diskussioner, hvor mange kikkede mistroisk på mig, når jeg agiterede for Letbanen – og man kunne fornemme, og nogle tænkte – “Han er vist ikke helt rask!”

November 1971 blev sporvognene kørt i garage i Aarhus – det ville være sjovt, om vi i november 2015 kunne se den første letbanetog køre ud på sporene i Aarhus.

Ja så kan man da sige, at min drøm blev til virkelighed.

26. november 2010.