Skraldespande i gadebilledet.
 
I budgetforhandlingerne for 2005 kom magistratens 5. afdeling ved Rådmand Peter Thyssen, med forslaget om, at alle skraldespande skulle væk fra gaden.

Det var der reelt enighed for, at der 
godt måtte arbejde videre med, men ikke for enhver pris – og det er det er det centrale for mig.
 
Jeg mener også, at der hvor muligheden ligger lige for, og er ukompliceret at lave, der er det en god ide at få skraldespande og skraldeøer væk fra gadebilledet.
 
Jeg har personligt ej heller noget imod, at dem der stillet skraldespanden ud om morgenen og ind igen om eftermiddagen kan fortsætte med det – men der hvor de bare lader skraldespanden stå ude altid, ja de kunne jo få besøg af “miljøbetjenten.”
 
Det jeg forsøger at sige er, at det her behøver ikke være mere vanskeligt end som så, mange stiller frem om morgenen og ind igen til aften “ok for mig”.
Jeg kender endda en som sætter ud om morgenen når vedkommende vågner, og kan nå at få den stillet ind i gården igen inden vedkommende går på arbejde,
dvs. ca 3 timer – hvad er problemet – skal vedkommende belemres med en større udgift – jeg mener nej.
 
Der hvor opgaven er håbløs, kunne man overveje fælles modeller, hvor man laver en udendørs fællestank i jorden med indkast, i en søjle der er indpassat til omgivelserne.
 
Jeg mener der er mange muligheder og det vil der også blive taget højde for i det videre arbejde, med mig i byrådet.

Jeg kender flere beboere på Frederiksbjerg, hvor løsninger vil være så kostbare, at det er urimeligt, og her vil jeg helt klart melde ud med, at her kan det så ikke løses, og dispensation er en oplagt mulighed – og som byrådsbeslutningen også giver mulighed for..