Vågn dog op – AGF!

 

Det er dog utroligt – nærmest samtidig med, at Århus Byråd behandler en sag om at ombygge og udbygge VIP-faciliteterne på Århus Stadion for 4,8 mio. taber AGF 5 – 0 til Herfølge.

Hvad sker der dog? Hvordan får vi resultater på plænen på Århus Stadion, der svarer til Århus Kommunes investeringer på Århus Stadion. Er det bedre og større VIP-faciliteter? – vel næppe.

Det er beskæmmende at Danmarks næststørste by end ikke har et fodboldhold der er med i Superligaen, og ej heller er med i toppen af 1. division. Da ønskerne om en ombygning af Århus Stadion til moderne niveau for et trecifret millionbeløb, blev jeg ofte mødt med ordene: ”Hvis i skaber rammen, skaber vi resultaterne!”  Nu er jeg ikke helt klar over, om de forbedrede forhold for VIP-er på stadion for 4,8 mio er en nødvendighed for af skabe resultaterne på banen – men det kan jeg måske få et svar på.

Nu er det blevet meget populært med at knytte jægersoldater til sportsgrene, bl.a. CSC´s cykelhold, og også Vejle´s superligahold har haft god nytte af at tilknytte en jægersoldat. Måske kunne vi få et helt regiment jægersoldater fra Ålborg til at slå sig ned i Fredensvang for en tid – eller skulle det være en ide´ at alle i Fredensvang melder sig ind i Frelsens Hær, det lyder da lidt af militær, og de har da et slogan der hedder ”VÅGN OP!”

Århus har 3 hold i 1. division – var det en ide´ at lade de tre hold spille om retten til at have byvåbnet på deres spilletrøje!

 

Ango Winther

Byrådsmedlem (A)